Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Veniu a conèixer els centres educatius públics de Sant Andreu de Llavaneres!

Prèviament a l’inici del període de preinscripcions escolars, els centres educatius públics del municipi organitzen diverses jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva oferta formativa i instal·lacions. Consulteu les dates i horaris de visites i jornades de portes obertes.

portes obertes def

Després de la sessió informativa celebrada el passat 15 de febrer a la Biblioteca municipal on es va poder conèixer tota l’oferta educativa pública del municipi, els diversos centres ofereixen jornades de portes obertes perquè els pares i mares i els alumnes puguin conèixer les propostes educatives i les instal·lacions de cadascun d’ells.

Les jornades de portes obertes començaran el matí de dissabte, 10 de març, a l’institut Llavaneres i a l'escola Jaume Llull. L'escola Serena Vall les celebrarà la tarda de divendres 16 de març. El divendres 9 de març a la tarda, l’escola Jaume Llull també oferirà una visita guiada.

A les llars d'infants, seran dos matins de dissabte del mes d'abril: el 7 a la llar d’infants Minerva i el 14 a la llar d’infants Sant Nicolau. Pel que fa a l’Escola municipal de Música Llavaneres, està previst que el proper 7 de maig se celebri la jornada de portes obertes.  

Per aquelles famílies que vulguin conèixer prèviament quina és l’oferta educativa pública de la vila, l’Ajuntament posa a la seva disposició la nova Guia de Serveis Educatius de Sant Andreu de Llavaneres que recull tota la informació necessària per estudiar els programes formatius i equipaments dels centres educatius públics del municipi.

En relació al període de preinscripció escolar, des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, informa que el procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria per al curs 2018-2019 s'iniciarà a finals de la primera setmana o la segona d'abril de 2018.

Des de l’Ajuntament s’anima les famílies a visitar i conèixer l’oferta formativa pública de Sant Andreu de Llavaneres, una proposta de referència a la comarca.

Consulteu les dates i horaris de les jornades de portes obertes

Consulteu aquest document d'orientacions per triar una escola, elaborat per la Fundació Jaume Bofill. 

orientacions per triar escola

orientacions per triar escola

Fitxer: 8_Orientacions_per_triar_escola_FJB.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 712,68 kB

Diputació de Barcelona
^