Dissabte, 24 de març

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Veniu a conèixer els centres educatius públics de Sant Andreu de Llavaneres!

Prèviament a l’inici del període de preinscripcions escolars, els centres educatius públics del municipi organitzen diverses jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva oferta formativa i instal·lacions. Consulteu les dates i horaris de visites i jornades de portes obertes.

Després de la sessió informativa celebrada el passat 15 de febrer a la Biblioteca municipal on es va poder conèixer tota l’oferta educativa pública del municipi, els diversos centres ofereixen jornades de portes obertes perquè els pares i mares i els alumnes puguin conèixer les propostes educatives i les instal·lacions de cadascun d’ells.

Les jornades de portes obertes començaran el matí de dissabte, 10 de març, a l’institut Llavaneres i a l'escola Jaume Llull. L'escola Serena Vall les celebrarà la tarda de divendres 16 de març. El divendres 9 de març a la tarda, l’escola Jaume Llull també oferirà una visita guiada.

A les llars d'infants, seran dos matins de dissabte del mes d'abril: el 7 a la llar d’infants Minerva i el 14 a la llar d’infants Sant Nicolau. Pel que fa a l’Escola municipal de Música Llavaneres, està previst que el proper 7 de maig se celebri la jornada de portes obertes.  

Per aquelles famílies que vulguin conèixer prèviament quina és l’oferta educativa pública de la vila, l’Ajuntament posa a la seva disposició la nova Guia de Serveis Educatius de Sant Andreu de Llavaneres que recull tota la informació necessària per estudiar els programes formatius i equipaments dels centres educatius públics del municipi.

En relació al període de preinscripció escolar, des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, informa que el procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria per al curs 2018-2019 s'iniciarà a finals de la primera setmana o la segona d'abril de 2018.

Des de l’Ajuntament s’anima les famílies a visitar i conèixer l’oferta formativa pública de Sant Andreu de Llavaneres, una proposta de referència a la comarca.

Consulteu les dates i horaris de les jornades de portes obertes

portes obertes def

Informació publicada el 28 de febrer de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637