Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Xerrada per conèixer les necessitats bàsiques dels infants i joves
Aquest dissabte 14 d'abril el gimnàs de l´Escola Jaume Llull acull una ponència a càrrec de la terapeuta especialista Alba Soler dirigida a pares amb fills d´entre 6 i 12 anys.

Sant Andreu de Llavaneres continua treballant per consolidar-se com a vila educadora i ho fa treballant tots els aspectes que tenen a veure amb l’educació dels infants i joves. Amb aquest objectiu el proper dissabte 14 d’abril la Regidoria d’Educació, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, ha organitzat la xerrada ‘Necessitats bàsiques d’infants i joves: sentiments i límits’, a càrrec de la terapeuta especialitzada Alba Soler.

La ponència es dirigeix a pares amb fills d’entre 6 i 12 anys i té com a finalitat aproximar-se al coneixement de les necessitats de fills i filles, en les diferents etapes del seu desenvolupament, i les emocions i sentiments que es generen. En aquest sentit, a partir de l’anàlisi de diverses situacions de conflicte, s’estudiarà quines són les reaccions dels adults davant de cadascuna d’aquestes. Durant el taller es posarà l’accent en conceptes com les emocions i els sentiments, les necessitats bàsiques de l’ésser humà, o el respecte, els límits i el contacte.

Des de l’Ajuntament s’anima els pares i mares a participar en aquesta sessió que aportarà eines i coneixements per afrontar i millorar la gestió de les necessitats bàsiques dels infants i joves.

cartell xerrada sentiments i limits

Diputació de Barcelona
^