Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
producte de Llavaneres
La qualitat dels productes locals serà reconeguda amb la marca «Producte de Llavaneres»

Els productes agraris, elaborats d’alimentació, d’artesania, de tèxtil... que es produeixen a la vila podran sol·licitar aquesta marca a través d'aquest formulari

Llavaneres té una marca pròpia per reconèixer i posar en valor tots els productes i serveis elaborats a la vila. Amb el nom «Producte de Llavaneres» tots aquells productes d’agricultura, d’artesania alimentària o de qualsevol altre tipus (tèxtil, fusta, metall, etc.) que la seva producció es faci principalment a Sant Andreu de Llavaneres poden sol·licitar adoptar aquesta marca, que està destinada a promocionar la seva comercialització i venda, així com a la divulgació i promoció dels beneficis i avantatges del consum dels productes locals.

Per poder formar part d’aquesta iniciativa, la procedència d’aquests productes ha de ser exclusivament de dins el terme municipal. En concret, la persona o empresa que ho sol·liciti ha de ser productora i/o elaboradora local (independentment que compri la matèria prima al municipi), tenir el domicili fiscal a Sant Andreu de Llavaneres, disposar del segell oficial de venda directa o circuit curt, elaborar i/o produir producte singular, i/o generar llocs de feina al municipi. L’Ajuntament concedirà l’adhesió a la marca i disposarà de mecanismes de control per tal que es compleixi la normativa.

D’aquesta manera els productes locals disposaran d’una marca pròpia que els farà identificables pel conjunt de la ciutadania i en promocionarà la seva comercialització. Maria Teresa Vidal, regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, ha explicat que «tenim molta feina per endavant per fer-la realitat i promocionar-la arreu. Els productors locals tenen una eina molt notable per donar a conèixer els extraordinaris productes que tenim a Llavaneres».

Per formar part del projecte es pot adreçar una sol·licitud a través d’aquest formulari.

Teniu més informació al reglament de Producte de Llavaneres.

Tríptic Producte de Llavaneres

Tríptic Producte de Llavaneres

Fitxer: TRIPTIC_PRODUCTE_LLAVANERES_v22.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 4 MB

Diputació de Barcelona
^