X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Enxampat i sancionat l'autor d'un abocament il·legal de deixalles
El responsable s'ha hagut de fer cŕrrec de la neteja de l'espai i serŕ sancionat

La Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres ha aconseguit localitzar l'autor d'un abocament il·legal de deixalles en una àrea de contenidors del poble. El responsable d'aquesta acció no només ha hagut de fer-se càrrec de recollir l'abocament sinó que, a més serà, sancionat. Darrerament, el consistori ha obert quatre expedients sancionadors per aquest motiu. La regidoria de Medi Ambient informa que les sancions per abocar il·legalment residus a la via pública poden arribar als 4.000 euros de multa.

Ha estat un veí de la zona qui ha alertat a la Policia Local, que s’ha presentat a l’indret i ha pogut enxampar l'autor dels fets. El consistori agraeix, un cop més, la col·laboració ciutadana per tal de poder sancionar als autors d’actes incívics, que lamentablement es continuen produint cada setmana. Els operaris han informat de dos altres abocaments il·legals de residus a zones de contenidors que s’han produït en les darreres hores.

L'Ajuntament recorda als veïns que es vulguin desfer de mobles vells o trastos que tinguin a casa, que els poden portar a la deixalleria o bé poden trucar al Servei de Recollida de Voluminosos (93 790 36 42) i els operaris de l'Ajuntament els recolliran en una hora convinguda. Deixar aquests residus al carrer sense avisar és il·legal i suposa una infracció del text refós de la Llei reguladora de residus i al reglament de civisme i convivència ciutadana.

abocament

Diputació de Barcelona
^