X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.04.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El nou Pavelló Municipal d'Esports serà l'únic col·legi electoral del 12M a Llavaneres
Per a les eleccions es torna a apostar per un únic punt de votació

El proper diumenge 12 de maig se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. A Llavaneres hi ha un únic col·legi electoral: el Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda de Sant Andreu. Per facilitar-ne l'accés, el consistori reforçarà el servei del bus C22. Segons dades de l'INE, el número total d'electors a Llavaneres per als pròxims comicis és de 8.480 persones; se n'han d'afegir 230 més, corresponents als espanyols residents a l'estranger.

En aquesta convocatòria, l'Ajuntament torna a apostar per tenir un únic col·legi electoral, com a les eleccions generals del mes de juliol de 2023. Totes les meses electorals, n'hi haurà un total de quinze, estaran ubicades al Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda de Sant Andreu.

El consistori reforçarà el servei de bus turant tota la jornada per facil·litar l'accés dels votants al col·legi electoral. Un altre avantatge del Pavelló Municipal d'Esports com a local electoral és que la zona esportiva disposa d'un ampli espai d'estacionament.

A l'entrada del col·legi hi haurà les llistes de l'electorat que hi pot votar, i s'hi podran consultar els noms i la mesa que els correspon. En total, hi haurà 15 meses i totes estaran ubicades a l'avinguda de Sant Andreu 92. Us recordem que l'horari d'obertura del col·legi electoral serà de 9 del matí a 8 del vespre.

Portada web - 12M

Informació relacionada
L'Ajuntament ampliarà la freqüència de pas de la línia C22 el proper diumenge 12 de maig per faciliar l'accés al col·legi electoral, ubicat al Pavelló Municipal d'Esports
Diputació de Barcelona
^