Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.09.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Preparats davant del risc d'inundacions
La Direcció General de Protecció Civil té en marxa la Campanya de prevenció i sensibilització davant del risc d'inundacions i aiguats

La Direcció General de Protecció Civil posa en marxa, un any més, la Campanya de prevenció i sensibilització davant del risc d’inundacions i aiguats, amb l’objectiu d’aconseguir estar preparats davant del risc d’inundacions. Tot i que les possibilitats hi són tot l’any, el Pla d’emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) estableix que la tardor és l’època en què es produeixen les més importants. Tota la informació de la campanya d’aquest 2012 la podeu trobar aquí.

Campanya de prevenció d'incendis

Campanya de prevenció d'incendis

Fitxer: Poster_cat_cast_ang.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 591,88 kB

Díptic Inuncat

Díptic Inuncat

Fitxer: diptic_inuncat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 439,45 kB

L'orografia del Maresme

En el cas dels municipis del Maresme, cap extremar la precaució, en cas d'aiguat, a l'entorn dels petits rius, rials, rieres i rierols, ja que pateixen inundacions sobtades sense temps material de reacció i que ens poden agafar desprevinguts si som a prop de la llera o intentem passar pels guals que la travessen. El consell principal ha de ser la prudència de no acostar-se a les zones inundables en situació de pluja important i, especialment, no intentar travessar els guals amb la falsa seguretat que donen els vehicles.

En el cas de Llavaneres, el punts més problemàtics són els guals del passeig de la Riera. Per tant, cal extremar la precaució i seguir la senyalització vertical que prohibeix travessar la Riera en cas d'aiguat.

 

Telèfons importants

Us recordem els telèfons a tenir en compte en cas d'emergència:

  • Telèfon d’emergències: 112
  • Informació ciutadana: 012

 

Per a més informació, també us podeu adreçar al twitter de Protecció Civil @emergenciescat

Diputació de Barcelona
^