X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 09.11.2018
Versió per imprimir
Comunicació
El necessari impuls polític
Article d'ERC. Octubre de 2018
  • A mitjans de juliol el govern municipal va passar d´onze a set membres després que els dos partits al govern ERC i Acord decidissin donar per acabat l´acord que els lligava des de principis de mandat. Des d´aquest moment ERC governa en minoria amb acords puntuals amb la resta de forces polítiques de Llavaneres.

    És intenció del govern arribar a enteses per fer front a diferents projectes polítics que restaven aturats per la manca de consens:

    El primer d´ells és definir els futurs usos de l´espai Labandària tenint en compte els resultats de la consulta popular en que van participar un miler de llavanerencs. L´espai es destinarà a usos estrictament públics, principalment culturals i lúdics, quedant descartada l´opció d´un centre comercial.

    En segon lloc s´aplicarà pel proper any 2019 una contundent rebaixa d´impostos que beneficiarà a tots els llavanerencs amb una davallada de prop del 4% en l´IBI i la supressió de la zona blava a bona part del municipi.

    Per últim, en col·laboració amb els diferents governs tan a la Generalitat com de la Diputació de Barcelona, portarem a terme un ambiciós pla de millora dels carrers, voreres, clavegueram i rieres que permetrà invertir en la millora continua de les infraestructures del municipi, al mateix temps que farem realitat la construcció del pavelló municipal i la seva zona de vestidors.

    Encarem la recta final d´aquest mandat amb l´impuls necessari per fer front als principals reptes de la població.

Diputació de Barcelona
^