Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 29.01.2020
Versió per imprimir
Comunicació
Resiliència socialista
Article del PSC. Gener de 2020
  • Els socialistes de Llavaneres volem donar les gràcies als 448 llavanerencs pel seu suport a la nostra candidatura i que ha suposat poder tenir representació al Ple de l´Ajuntament amb una regidora, la Belén Escolà. Això ens ha permès donar veu a les nostres reivindicacions de justícia social, feminisme i ecologisme. D´igual manera i aprofitant l´avinentesa, interpel·lem el balanç d´acció del Govern Municipal des de tres punts de vista:
    Des del punt de vista dels pressupostos, tot i haver rebut el nostre suport, són uns pressupostos continuistes lligats de peus i mans per la construcció d´un poliesportiu de tres pistes; la regla del cost del 2.8% no es compleix perquè és superior i queda fora una ajuda a les famílies amb menors que van a les llars d´infants. Des del PSC estarem vigilants a la licitació en 2020 del servei de neteja, de la creació de tres nous llocs de treball per policies locals, en les millores a l´atenció domiciliària a la gent gran, a la creació d´un protocol d´actuació per a la prevenció d´ús i abús d´alcohol i drogues en menors d´edat i a la creació del Pla d´Igualtat.
    Des del punt de vista de l´orientació política, d´igual manera que l´alcalde demanava exemplaritat als regidors i grups polítics, des del PSC demanem uns consensos mínims al Govern Municipal respecte al diàleg polític. Els socialistes també defensem la llibertat del nostre poble, però per tal de dialogar i conviure de forma pacífica i respectuosa aspirant a viure amb els nostres adversaris en una societat democràtica.
    Tenim un Govern Municipal amb majoria absoluta que encara ha de demostrar el seu compromís de diàleg i de reconeixement, en el discurs i en la pràctica, d´amplis sectors socials municipals que al nostre entendre no són independentistes. ERC i PSC som partits progressistes i hem de ser capaços de confluir perquè en el nostre ADN està la justícia social.

Diputació de Barcelona
^