Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 29.01.2020
Versió per imprimir
Comunicació
Mig any perdut
Article de Junts per Llavaneres. Gener de 2020
  • Des de Junts per Llavaneres no podem fer una valoració positiva d´aquests primers 6 mesos de mandat. Tot i les coincidències en política nacional i de defensa dels drets i llibertats, la gestió d´Esquerra del dia a dia segueix paralitzada, sense afrontar els problemes. Una paràlisi desesperant.
    La neteja del poble continua com a assignatura pendent: amb un Llavaneres brut, amb escombraries fora de contenidors i passant dies abans de ser recollides. Tampoc no compartim com es va gestionar la suspensió de l´obra del poliesportiu ni de com es gestiona el futur de l´obra, que continua paralitzada de fa més d´1 any, i contribuint a l´aspecte de deixadesa del poble. Vam demanar una auditoria externa per determinar responsabilitats i que no pagui sempre els plats trencats el poble, però tampoc hem estat escoltats.
    Junts per Llavaneres ha plantejat 29 preguntes i 1 moció en aquest temps, sovint sense resposta. La majoria absoluta de què disposa ERC ha servit també per retirar poders que eren del ple per passar-los a la Junta de Govern (on només està ERC), com l´establiment de preus públics. Transparència i consens? Evidentment, no: ara ERC establirà preus públics sense control de la resta de grups.
    Seguirem amb la mà estesa, col·laborant, aportant idees per millorar la gestió; donant suport quan entenem que beneficia el poble. Així va passar quan el govern va acceptar la nostra proposta de bonificació d´IBI relacionada amb sostenibilitat ambiental que suposarà una taxa més baixa pel ciutadà.
    Amb 8 regidors a sou de mitja jornada i l´alcalde gairebé a jornada completa encara no veiem el “Llavaneres espectacular” que assegurava l´alcalde Mora quan es va assignar un sou generós de 48.000 euros/any . Potser és qüestió de seguir esperant.
    Des de Junts us desitgem a tots salut i república i un fabulós 2020.

Diputació de Barcelona
^