Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 05.11.2020
Versió per imprimir
Comunicació
Impostos i pressupost municipal per al 2021
Article del PP. Octubre de 2020
  • Som a punt de tancar un any molt atípic. Tots ho hem passat malalment, molts hem perdut familiars i amics per culpa de la pandèmia que encara estem patins i, tots en general, patim les conseqüències econòmiques que se'n deriven. No ens estendrem en comentar-ho ja que tots sabem el què està passant...

    Hem de tirar endavant i lluitar perquè Llavaneres i els nostres veïns se'n sortin de la millora manera i el més ràpidament possible.

    Afrontem els darrers dos mesos de l´any, que són els anomenats econòmics, perquè és quan s'aproven els impostots i el pressupost de l'any següent.

    Tenim un govern municipal amb majoria absoluta i que, per tant, pot aprovar el que, segons el seu parer, consideri millor.
    Evidentment, no queda bé, políticament parlant, que passin el corró de la seva majoria i que aprovin el que desitgin. Des de l´oposició negociem els punts que van al nostre programa i intentem aconseguir el que creiem més necessari, i que es basa en aquests punts:

    - Ajuts a les famílies més necessitades perquè ningú quedi enrere (s´incrementa un 25% el suport a les famílies; es preveu un augment del dèficit de les llars d´infants, que assumirà l´Ajuntament).
    - Congelació d´impostos com l´IBI perquè les nostres butxaques no pateixin l´increment del valor cadastral, així com d´altres taxes i impostos.
    - Millora de la seguretat ciutadana: hem demanat un increment efectiu de la Policia Local, que com a mínim disposi de tres nous agents.
    - Millora de la neteja: és un tema fonamental, especialment en aquests moments.

    En definitiva, no es tracta de donar al govern municipal un xec en blanc amb el nostre suport: estarem molt pendents de les seves accions i d´aconseguir que es compleixin els mínims que hem comentat.

    Un últim missatge d´ànim i força per superar aquests moments.

Diputació de Barcelona
^