Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 25.10.2021
Versió per imprimir
Comunicació
Desgovern i Antifrau
Article de Junts per Llavaneres. Octubre de 2021
  • Els ciutadans patim de fa temps un govern municipal aturat. Manteniment, brutícia, goteres en un pavelló nou o inundacions als vestidors del camp de futbol són algunes de les conseqüències d'aquesta inacció i a cada ple les denunciem, però ha arribat un punt i un grau de deixadesa que sorprèn.

    Com pot el govern ocupar-se dels problemes del poble, si quan és requerit en allò que els afecta directament tampoc respon? L'Oficina Antifrau de Catalunya, investiga l'alcalde i 3 regidors de govern. Un tema de sou, d'activitats privades i un altre per contractació d'empreses de regidors o de familiars de regidors de govern. El juliol, Antifrau va demanar informació per a la investigació. L'1 de setembre, Antifrau els demanava de nou els documents i el 28 de setembre encara no s'havia enviat tot. Per què?

    I si en un tema greu, que els afecta directament (investigació de possibles irregularitats) no responen, què podem esperar en la gestió que afecta a tot el poble? Així, no és estrany que 658 veïns hagin presentat un escrit reclamant al govern que reaccioni davant la situació de deixadesa i brutícia i que treballin pel poble. Cobren per fer-ho i no pocs diners. 

    Des de Junts, seguirem fent oposició constructiva i crítica, donant suport a propostes justes sense importar d'on vinguin si beneficien la gent. Nosaltres no mentim. Al ple de setembre JUNTS i ERC van acordar una moció i finalment, ERC la va votar en contra només per poder dir: “JUNTS s'han quedat sols”. Era una moció contra les tarifes abusives de les elèctriques i a ERC li va semblar “demagògic”. Així, podeu esperar que el novembre arribi a casa vostra de nou el càrrec de la taxa d'escombraries incrementada, això sí, pujarà tant que la podreu pagar a terminis durant 4 anys. Són d'esquerra i pensen en la gent... Des de Junts persistirem: tenim clar que la política ha de buscar el benefici del ciutadà i no el del govern. 

Diputació de Barcelona
^