Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 03.02.2022
Versió per imprimir
Comunicació
Un campament reial molt especial
Article de Movem Llavaneres. Gener de 2022
  • El passat 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient, van tornar a visitar a tots els nens i nenes de Sant Andreu de Llavaneres per recollir les seves cartes plenes de peticions il·lusionants i molts bon desitjos. Ho van fer acompanyats de tot un exèrcit de personatges entranyables vinguts de tots i cadascun dels racons del món, grans personatges i protagonistes de pel·lícules d’ara i sempre. I tot això en un format que, degut a aquesta pandèmia que ens té segrestades, ja fa dos anys que dura: el Campament Reial.

    Val a dir que aquest escenari tan màgic ens encanta (!!), ens apassiona i ens fa reviure tota la màgia que comporta aquesta jornada tan especial per a grans i petites.

    És per aquest motiu que volem dedicar aquest article a fer un gran agraïment a totes i cadascuna de les persones voluntàries que fan possible que la il·lusió torni any rere any al nostre poble, als nostres carrers i a la nostra gent. Una tasca altruista d’hores i hores muntant, pintant, retallant i enganxant, pensant els millors dissenys i aplicant un munt de mesos per un acte que gaudirem tots i totes durant unes quantes hores (però quines hores més màgiques, de veritat!).

    Un agraïment també per a les treballadores i treballadors de l’ajuntament de Llavaneres que aporten el seu granet de sorra per a que aquesta jornada sigui un èxit total. I, per acabar, un gran agraïment a la Consell de la Cavalcada de Reis, per estar sempre vetllant per a que això surti bé i es pugui continuar fent cada 5 de gener. És per això que, des de Movem Llavaneres, sempre defensem i intentem enfortir els Consells i Comissions Municipals, perquè quan l’ajuntament és posa al servei de les persones escoltant i duent a terme les aportacions de les persones, aquestes responen fent coses tan meravelloses com aquest Campament Reial del 2022.

    Enhorabona per la feina!

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook

    Instagram

    Twitter

    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^