Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 03.02.2022
Versió per imprimir
Comunicació
Govern tocat i...
Article de Junts per Llavaneres. Gener de 2022
  • Des de Junts, volem felicitar-vos l'any, amb el desig compartit que aviat tornem a la normalitat en tots els àmbits.

    Cal felicitar els membres de la Comissió de la Cavalcada per l'extraordinària feina feta, gràcies per generar tanta felicitat i per superar tots els obstacles.

    Pel que fa a l'actualitat municipal, només podem mostrar la nostra pena pel que està succeint darrerament: Llavaneres apareix a les notícies per problemes de neteja, per mals càlculs del govern amb la taxa d'escombraries i el més preocupant, per les investigacions obertes gairebé a mig govern per Antifrau i per la resolució ferma d'aquest organisme, on en un Informe Raonat molt contundent, exigeix a l'Alcalde i al regidor Sr. Albert Sala, que retornin els diners cobrats indegudament.

    A tal efecte, fer constar que entre moltes d'altres consideracions Antifrau diu:

    És evident, d'acord amb les dades reflectides en el quadre, que les assistències satisfetes a l'alcalde, en termes quantitatius, constitueixen una autèntica retribució per dedicació parcial, que oscil·la entre gairebé el 50% i el 62% i escaig de la retribució màxima per dedicació exclusiva; i suposen una retribució encoberta, amb l'agreujant que dites quantitats no cotitzen a la Seguretat Social.

    L'equip de govern, en aquest tema ha actuat tard i malament, demorant-se en la col·laboració amb l'Oficina d'Antifrau, i amb un intent sostingut de confondre el poble sobre els gravíssims fets que hi ha sobre la taula, i, lamentablement, posant l'esforç en buscar culpables externs, quan sols caldria mirar-se al mirall per trobar els responsables.

    Remarcar finalment que, tot i que han reconegut conductes èticament reprovables i que han dut a terme males pràctiques, no esperem dimissions, la mamella raja molt dolça per deixar-la.

Diputació de Barcelona
^