Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 29.04.2022
Versió per imprimir
Comunicació
De cara a les municipals 2023
Article de Movem Llavaneres. Abril de 2022
  • Entrem en la recta final per a les eleccions municipals del 2023. Tot i que sembla que quedi molt, un any passa molt ràpid i més en política. És normal veure com tots els grups s’afanyen a fer veure que fan tot allò que no han fet durant els darrers 3 anys i les actuacions, actes i propostes esdevenen per tot arreu. Per sort, a Movem Llavaneres no ens cal córrer ara, estem treballant amb la mateixa intensitat que el primer dia que vam decidir presentar-nos per millorar la qualitat de vida de les persones del nostre municipi. En tot aquest temps, a banda de fiscalitzar tota la feina del Govern, assistir a totes les comissions i consells amb propostes vàlides i preocupar-nos pel dia a dia de la gent, hem preparat més de 15 mocions per a presentar al ple i hem fet propostes concretes per a que siguin realitzades al nostre municipi.

    Hem aconseguit que es fes realitat l’adquisició dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi (tot i que encara no funciones i creiem que es podrien haver fet d’una manera més eficient), plaques solars als edificis públics, que es senyalitzin els camins escolars amb pictogrames per a persones TEA, la pacificació del trànsit a les entrades i sortides de les escoles, que es millori la qualitat de vida dels treballadors i treballadores dels serveis de recollida d’escombraries i neteja viària, la reactivació dels consells i comissions municipals, la millora salarial de les treballadores de les escoles bressol, la millora en la atenció psicològica per a joves degut als traumes post-COVID, la contractació d’una TEI per a l’escola i moltes més coses que ens deixem i que ens faria passar de línies en aquest article.

    Com dèiem, ara no ens cal córrer, hem fet els deures amb els que ens vam comprometre al 2019 i continuarem treballant per presentar-nos al 2023 amb el cap ben alt i la sensació d’haver millorat una mica el nostre poble.

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook

    Instagram

    Twitter

    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^