Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 26.07.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Nou mandat, nova etapa
Article d'ERC. Juliol de 2023
  • El resultat de les eleccions municipals del passat 28 de maig no van donar un bon resultat a Esquerra Republicana de Llavaneres. Malgrat tot, volem agrair la confiança de totes aquelles persones que ens heu seguit donant suport i que seguiu confiant en el nostre projecte i heu aconseguit que ens mantinguem com a segona força més votada i, per tant, com a caps de l´oposició.

    I això és el que farem aquests quatre anys, treballar incansablement a l´oposició per aconseguir tirar endavant tots aquells projectes que portem al nostre programa electoral i perquè es mantinguin les iniciatives que es van engegar durant els anys en què hem governat Llavaneres. Mantenir un llegat de compromís amb la transparència, la participació ciutadana i el compromís amb la llengua i la cultura serà bàsic.

    Per això, també, volem aplaudir iniciatives que s´han proposat des del govern com el Consell de Treball que es reunirà trimestralment. De totes maneres, el mandat ha començat pitjor del que ens agradaria, ja que si bé sempre hem defensat que a la política no venim per enriquir-nos, però sí que ha de tenir uns sous justos per la responsabilitat que comporta i totes les hores que s'hi dediquen mai ens pensàvem que les pujades que ens plantejarien serien tan altes i desorbitades.

    I la nostra oposició també haurà de servir perquè aquest increment (que en alguns regidors suposa un 114% respecte el mandat anterior) afecti al mínim el benestar de tothom i que no sigui una moneda de canvi per altres activitats crucials i populars. Per tant, mà estesa al govern i als partits de l´oposició que hagin vingut realment a treballar pel poble i per tirar endavant grans projectes que creiem més que necessaris: Espai Labandària, Coberta de la Pista Poliesportiva del Parc de Sant Pere, la 2a fase del pavelló i la nova piscina municipal.

Diputació de Barcelona
^