Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.10.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Primer mig any de mandat a Llavaneres
Article de Movem Llavaneres. Octubre de 2023
  • Ja ha passat gairebé mig any des de les darreres eleccions municipals i, si és cert que hem tingut les vacances d’estiu entre mig, ja podem començar a valorar d’alguna manera la feina que ha començat a fer el nou Govern. De moment estem veient com s’estan realitzant una serie d’actuacions cosmètiques al poble que, tot i que són molt necessàries (i algunes d’elles eren urgents), fer política municipal no es tracta només de fer allò que és visible per tots i totes. Si parlem, per exemple, del la construcció de la segona fase del nou pavelló municipal, veiem com l’actual govern s’està revisant el projecte per intentar canviar-lo i recuperar, en part, el projecte ja descartat inicialment. No posarem en dubte que l’actual projecte pugui ser millorable, tot és millorable en aquesta vida, el que sí posem en dubte és que sigui una bona estratègia si el que volem és que els nostres esportistes gaudeixin d’uns vestidors en condicions abans de que s’acabi el mandat. Ja que l’experiència ens diu que cada cop que es modifica el projecte del pavelló, la data de finalització s’allarga durant anys.

    Però és que sembla que vivim el dia de la marmota. Any rere any, mandat rere mandat, només es focalitzen els esforços en el pavelló municipal i ens trobem cada cop més endarrerits en altres projectes com podrien ser la nova escola de música, un auditori o sala polivalent o, inclús, un mercat municipal, per no parlar ja de la renovació integral que necessita el centre del poble.

    Per altra banda, tenim el bolet de l’antiga «Casa del Capità General», que ningú sap ben bé que n’hem de fer d’aquest edifici. Des de Movem Llavaneres creiem que és el lloc ideal per crear un hotel d’entitats, on poder compartir espais i esforços entre les entitats del municipi i, a banda, alliberar l’espai Labandària per poder fer, definitivament, totes les coses que ja hem comentat anteriorment (escola de música i auditori).

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook @MovemLlavaneres

    Twitter @LlavaneresMovem

    Instagram @MovemLlavaneres

    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^