Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.10.2023
Versió per imprimir
Comunicació
El Llavaneres que mereixem
Article del PSC. Octubre de 2023
  • Continuem treballant per fer realitat les propostes del nostre projecte electoral. Hem aconseguit aturar la construcció de la coberta del Parc de Sant Pere que els veïns ens havien demanat i ara destinarem aquests recursos econòmics a fer front altres actuacions que són més urgents i alhora prioritàries per millorar el poble.

    Pròximament, començaran obres d'asfaltatge de carrers, millores d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda com passos de vianants elevats o l'accés al nou pavelló municipal, i millores de seguretat viària en diferents punts del municipi.

    També treballem per recuperar la zona verda de Jaume Brutau amb la instal·lació de pistes de petanca, taules de pícnic i papereres, perquè les persones siguin les protagonistes d'aquest espai.

    Tenim en marxa la substitució de papereres per un nou model que ja s'ha instal·lat al carrer de Munt i de mica en mica s'anirà estenent a tots els barris.

    Un dels pilars del nostre mandat és la seguretat. Estem dotant a la nostra Policia Local amb més eines com és la compra d'un dron o càmeres de videovigilància.

    Estem treballant en el projecte de l'any 2024 en el qual inclourà la contractació de més personal a peu de carrer amb més policia i personal de manteniment de la via pública.

    Ens hem trobat un poble abandonat en manteniment i ja hem posat fil a l'agulla tornant a recuperar tots aquests espais al seu estat original com són els passos soterranis de la platja o la glorieta.

    Ens estem adreçant a les diferents administracions per aconseguir el màxim de finançament per dur a terme els grans projectes d'aquesta legislatura com: la sala teatre polivalent, el trasllat de la Policia Local al centre, els vestidors del pavelló, la reurbanització de l'ametllareda o el pont de la riera del cí. de la Masia.

    I finalment, agrair a tots els treballadors municipals, als de la neteja viària i als de la recollida de residus la feina que estan fent, ja que amb la suma de tots aconseguirem el Llavaneres que mereixem.

Diputació de Barcelona
^