Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.10.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Decisió meditada
Article del regidor no adscrit, Oriol Giralt. Octubre de 2023
  • El juny passat us demanava el vot per a liderar un equip per a l’Ajuntament pels propers 4 anys. Passades les eleccions, les persones electes per acompanyar-me en aquesta tasca han maniobrat amb deslleialtat, trencant la confiança necessària entre els que han de treballar plegats. Han fet a miques, la mínima cohesió que tal que un equip ho sigui. La lleialtat, la sinceritat, la confiança entre companys són imprescindibles.

    Després d’això, he decidit abandonar el grup de Junts a l’Ajuntament. Ha estat una decisió difícil, però molt meditada i presa amb plena consciència. Els meus ideals i posició política no s’han mogut un mil·límetre, però no podia ja seguir formant part d’aquest grup. Aquest és un viatge que vull fer, però no és possible amb aquells que creia que eren companys i han demostrat que no ho són. La meva voluntat i el compromís amb els que ens vàreu votar es mantenen intactes. Per tant, seguiré en la tasca de regidor lleial al programa amb el que em vaig presentar i als electors que em vàreu fer confiança. Però no estic sol: començo aquesta etapa, amb un grup de persones que m’ajudaran en aquest trajecte. Ho faré amb ells, en contacte amb el carrer, amb el poble, i participant tots nosaltres de l’activitat política que hem de fer junts. I estem oberts i sereu benvinguts tots aquells veïns o veïnes que en vulgueu formar part. Volem aportar sempre en positiu; al capdavall, estic segur que tothom desitja el millor pel poble on viu i Llavaneres, el nostre poble, bé s’ho val.

    Mirant al futur: el nou govern, amb les seves primeres decisions sembla que comença amb bon peu, fent el manteniment que trobàvem a faltar fruit de l’abandonament de l’anterior govern.

    Però no n’hi ha prou: com vaig dir al darrer ple, ara toca començar a pensar (o repensar) els projectes: els que cal fer i els que no. I cal mirada llarga. Aquest ha de ser un mandat de consens per tal que entre tots els grups, sense deixar de banda la ciutadania, arribem a acords per decidir cap on volem que vagi el poble.

    Treballaré incansablement per a fer de Llavaneres un poble millor, més humà, modern. En tenim ganes, i el tarannà que mostra ara per ara el nou govern em fa ser optimista. Em poso a la vostra disposició i em podeu contactar a través del correu electrònic: giraltgo@ajllavaneres.cat o també via whatsapp al telèfon 667 162 894. Jo responc.

Diputació de Barcelona
^