X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.05.2014
Versió per imprimir
Comunicació
SOS Llavaneres. Demà m'afaitaràs
Maig de 2014
  • És com veure la mateixa pel·lícula rància mil vegades. Com pot ser que en un mes i mig i escaig que portem de regidors de govern, amb un pacte de concentració de tots els partits menys el PP, hi hagi personatges que passaran a la historia de Llavaneres, que encara vulguin donar lliçons de democràcia ( per oblidar, tot el que ha succeït en els darrers mesos)?

    Com molts de vosaltres ja sabreu SOS Llavaneres està portant la Regidoria d'Urbanisme, i des d'aquí us volem anunciar que estem oberts cinc dies de la setmana per a qualsevol ciutadà que ho vulgui. Estem disposats a escoltar i, per tant, esperem la vostra participació.

    No volem viure del passat i la situació actual d'aquest Ajuntament està més per la supervivència que no per fer grans obres mestres. Llavaneres ja porta molts anys durant els quals no s'han fet bé els deures. Solucionar-ho no és cosa de dies, sinó de temps, però treballarem per trobar quelcom engrescador que beneficiï tothom.

    Això sí, des d'aquesta regidoria tractarem els temes urbanístics fent servir la creativitat, creativitat per arribar a acords, acords que vindran de la transparència i el compromís de tots nosaltres i de la resta del govern perquè l'únic beneficiat sigui el ciutadà o la ciutadana de Llavaneres.

    Des d'aquestes línies li demanem a l'anterior alcalde Sr. Graupera, imputat i amb temes judicials encara pendents, que reflexioni, que canviï d'actitud, que no intenti esquitxar a tots els que no som de la seva corda, només amb la finalitat que tots semblem iguals que ell. La solidesa nostra no pot ser grapejada per aquest  personatge que només la vol utilitzar en benefici propi.

    Per últim volem convidar-vos  a participar amb nosaltres a l'acte de presentació de la nova proposta d'ACORD per Llavaneres. Serà el proper dissabte 21 de juny al parc de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat a les 19 h.

    És el nostre torn, el torn de la gent i de l'Acord.

Diputació de Barcelona
^