X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.05.2014
Versió per imprimir
Comunicació
Partit dels Socialistes de Catalunya. El nostre repte
Maig de 2014
  • Fa poc més d'un mes que som a l'ajuntament formant part d'un nou govern. I des del primer dia puc afirmar que l'ambient que es respira dins i fora és més net, més tranquil i més agradable.

    Cada dia que passa, agraeixo més l'oportunitat que se m'ha brindat per treballar pel ciutadà de la meva vila, doncs jo també en sóc part d'ella i també vull que les coses es puguin solucionar, si més no ser escoltada per qui té aquesta responsabilitat.

    Sabem del cert que no tot té solució i que a vegades hi ha coses que per molta lògica que tinguin, la llei no ens les permet fer. Injust? Sí, però aquesta és una realitat que no podem obviar i per tant la nostra feina des de l'Ajuntament és intentar arribar a un punt en què no se'n beneficiïn només uns quants i en surtin desafavorits d'altres, sinó que hem de mirar de buscar el punt que millor se'ns ajusta a tots.

    Per davant de tot som persones i el primer és ser tractat com a tal. D'errors, en cometem tots, però el més important és mirar de solventar-los de la millor manera sense abandonar-los i afrontar que si la solució no ens agrada no podem tancar el problema dins una carpeta i ja està sinó que hem de ser el suficientment madurs com per fer front i buscar alternatives que facin més fàcil la resolució.

    D'aquesta manera si tots actuem amb la veritat per davant, les coses seran millors per a tots nosaltres, tant pels ciutadans a qui representem com per qui gestiona les tasques per tenir un poble saludable, net de falsedats, amb els seus serveis al màxim.

    Som aquí per treballar per vosaltres, som a la vostra disposició, per escoltar-vos, per parlar del que us preocupa, per buscar solucions als problemes, per millorar la qualitat del dia a dia que vivim a Llavaneres i que moltes vegades només podem saber-la quan la veu del poble ens la fa arribar. I tots, de petits a grans en sou la nostra veu.

    Seguim treballant per aconseguir els nostres objectius diaris i esperem poder comptar amb tots els ciutadans de Llavaneres per aconseguir que això sigui una realitat.

Diputació de Barcelona
^