X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.06.2014
Versió per imprimir
Comunicació
SOS Llavaneres. Junts podem
Juny de 2014
  • SOS Llavaneres. Acord per Llavaneres
    SOS Llavaneres. Acord per Llavaneres
    El temps acaba posant a cadascú al seu lloc. Aquells que han fet bandera de les diferències i han atiat odis i rancúnies ara n'estan pagant les conseqüències.

    Aquest nou govern de concentració té la virtut de posar els interessos de poble per davant dels estrictament de partit. L'acord entre tots és possible i fins i tot està sent la clau de la recuperació del poble. Ens hem trobat un Ajuntament ple de factures i amb una inèrcia de mala gestió dels recursos.Quan els diners són escassos el que cal és gestionar bé els que hi ha. Gestionar i lluitar per tal que siguin de profit a la majoria de ciutadans.

    Volem ser un govern amb voluntat de servei a la ciutadania. Un nou govern que escolti i que sigui eficaç i transparent. Els polítics massa preocupats pel poder, pel prestigi, per la imatge i que han girat l'esquena a aquells que els van donar el vot, ara ja han passat a la història.

    És per tot això que els de SOS donem suport total a la nova proposta d'Acord per Llavaneres que es presenta el proper dissabte 21 de juny a les 19h al parc de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat. Ara més que mai cal una política de tots i per a tots. Tots som necessaris. Participant des de la responsabilitat i el respecte. Buscant el consens en la diversitat.

    Acceptem el repte i us convidem també a participar a l'acte de presentació i fer entre tots el nou Acord. Junts podem.

Diputació de Barcelona
^