X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.11.2014
Versió per imprimir
Comunicació
Gent de Llavaneres. Llavaneres, ara més informat i participatiu
Novembre de 2014
  • El primer cafè

    Tots tenim clar que la participació és l'eina més important per canviar aquest sistema que ens ha demostrat sobradament que no funciona.

    Aprofitem per felicitar Llavaneres i la seva actitud aquest 9N. Ningú no ens podrà treure el dret a opinar i estarem molt atents perquè ningú utilitzi els vots per al seu benefici partidista, sigui quin sigui el seu color polític. La participació ha d'estar fonamentada en la informació. Hem trobat a faltar moltes coses aquest 9N, una de les més importants és el debat polític amb el contrast de tots els parers. Aquest debat ha de ser als centres de govern, als mitjans de comunicació i també al carrer. Ha estat un procés amb molts entrebancs i també amb poca informació i debat.

    És per això que celebrem que des de fa una setmana podem escoltar a Ràdio Llavaneres un nou programa matinal, produït de forma conjunta per Ràdio Arenys, Ràdio Canet, Ràdio SantVi i Ràdio Llavaneres, que porta per nom: El primer cafè. De dilluns a divendres i de 8 a 10 del matí tenim ben a l'abast informació, debat i contrast d´opinions. Ciutadans i governants exposen opinions i projectes també oberts a la participació dels oients. Els programes emesos es poden trobar a la web en forma de podcatsts i també al facebook del programa.
    Esperem també les emissions de la TV local que ens consta que ja s'està tornant a preparar després d'un període massa fosc i per oblidar.

    Bona feina als promotors de la iniciativa i celebrem estar ara més informats i també tenir un nou espai de participació.

Diputació de Barcelona
^