X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 15.11.2014
Versió per imprimir
Comunicació
SOS Llavaneres. Llavaneres participa en el 9N
Novembre de 2014
  • El 9N a Llavaneres

    3.869 llavanerencs vam poder fer arribar la nostra opció aquest 9N. Un procés participatiu al què molts hi vam respondre. Vagi per endavant el nostre agraïment als coordinadors del procés, als responsables del centre i a tots els voluntaris.

    Molts hi vam participar i molts ens hi vam comprometre. Potser sí que no era un referèndum, ni tan sols una consulta; potser sí que les urnes eren de cartró i que a les meses no hi havia el cens... Però darrere de cada papereta hi havia la il·lusió d´un ciutadà amb ganes de fer poble i això ningú ho ha de menystenir. Des dels més joves fins als més grans tots els que van voler van poder expressar la seva opció.

    Un projecte de poble està prenent forma i és absolutament necessari que la gent hi participi. Respectem totes les opinions i el futur el guanyarem entre tots. El que no acceptarem mai és que se´ns vulgi treure el dret a participar.

    És el poble qui lidera el projecte i els nostres representants polítics, al servei de la gent, que ara també hauran d´estar a l´alçada de les circumstàncies. Amb respecte a totes les opinions cal orientar el debat polític cap a un nou país millor per a tots i això només ho podrem fer bé amb un poble informat i participatiu.


    Podeu comptar amb nosaltres!

Diputació de Barcelona
^