Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Alba Hidalgo, sisena de la Copa del Món de Biketrial
Ha tancat una molt bona temporada en el seu segon any en categoria mŕxima
La corredora s'ha convertit també en campiona de Catalunya i d'Espanya 2016 i estŕ setena en el Rŕnquing Mundial

Alba Hidalgo

Alba Hidalgo està a punt d'acabar una temporada plena d'èxits. A falta d'un parell de curses de la Copa Catalana, que té moltes possibilitats de guanyar, la llavanerenca va acabar en la sisena posició a la cinquena i última prova de la Copa del Món de Biketrial 2016, que es va celebrar a Anvers (Bèlgica) a finals de setembre. Això la va col·locar en la sisena posició de la general del campionat.

L'objectiu de la corredora d'aquest any era poder entrar almenys en alguna final de la Copa del Món -només hi entren les sis primeres classificades- i ho ha aconseguit en dues ocasions. Per a l'any que ve ja s'ha marcat l'objectiu d'entrar a totes les finals de la Copa del Món i espera ser seleccionada per anar als Mundials, que se celebraran a Austràlia.

Hidalgo va començar la temporada guanyant la Copa Osona i després han anat venint altres triomfs: el campionat de Catalunya i el campionat d'Espanya. També va quedar novena posició als Mundials i setena al Rànquing Mundial.