X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.12.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Gran ambient en la 5a Copa Torrot Maresme
Es va disputar del 9 a l'11 de desembre als pavellons de Llavaneres i de Sant Vicenç

Llavaneres i Sant Vicenç van acollir, els passats 9, 10 i 11 de desembre, la cinquena edició de la Copa Torrot Maresme. Aquesta cita esportiva s'ha consolidat com un dels tornejos de formació més importants en categoria Mini B i Premini A. Els millors equips de Catalunya i alguns de fora com és el cas del CB Coslada (Madrid), han gaudit i competit durant aquests dies de torneig, amb un impacte a les nostres poblacions de més de 2.000 persones que han pogut cončixer en persona els encants de les nostres terres .

Per categories, aquests van ser els resultats. En Premini B masculí, el CB La Salle Horta va guanyar a la final a la UE Claret. En Premini femení, l'Snatt's Femení Sant Adrià es va imposar al CN Sabadell; una final que, segons els entesos, era la final virtual del Campionat de Catalunya. A Premini A masculí el Joventut de Badalona va guanyar l'Escola Pia Granollers en una gran final. En Mini masculí, el Força Lleida es va imposar a la final al Joventut de Badalona en una final amb les grades del Toni Sors plenes de gom a gom, mentre a la pista del costat en Mini femení el CB Cornellà guanyava al Snatt's Femení Sant Adrià.

També hi va haver premis a títol individual. L'MVP femení va ser per a Laia Oliva del CB Cornellà, l'MVP masculí sel va endur Ivan Capei del Força Lleida i la distinció a millor entrenador va recaure en Gerard Marquès de la Pia Granollers.

L'organització en fa un molt bon balanç i avança que el torneig tindrà continuïtat.

Final femenina de la Copa Torrot Maresme.     Copa Torrot Maresme 2016

Save

Diputació de Barcelona
^