X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sant Andreu de Llavaneres acull dues propostes del Festival Poesia i + 2017
Aquest dimecres 28 de juny ha tingut lloc la presentació de la 12a edició d'aquest certamen que s'internacionalitza i es consolida al Maresme.

El parc de Ca l'Alfaro és l'espai escollit per presentar els treballs 'Llengua mare' i 'Sacrilegis' el proper 8 de juliol. Podeu trobar més detalls a www.poesiaimes.cat.

Presentació Poesia i més 2017

Poesia i + 2017Del 6 al 16 de juliol, la Fundació Palau de Caldes d'Estrac i altres municipis del Maresme, entre els quals es troba Sant Andreu de Llavaneres, acolliran la 12a edició del Festival Poesia i +, que comptarà amb una flamant nova imatge i una potent programació. Enguany, en el marc de l'Any Palau i Fabre, la figura de l'Alquimista vertebrarà una programació que es vol hereva de la seva gosadia i curiositat insadollables.

Amb la intenció d’escampar arreu la passió per la poesia i la seva hibridació amb les arts, el Poesia i + 2017 inclou dues propostes el proper dissabte 8 de juliol a Sant Andreu de Llavaneres. Neus Borrell i Nuvola Vandini presentaran ‘Llengua mare’, a partir de les 20 hores, al parc de Ca l'Alfaro. Tot seguit, també al parc de Ca l’Alfaro, Víctor Obiols ens acostarà a partir de les 20:45 hores el seu llibre-disc ‘Sacrilegis’, que inclou poesia cantada de fins a disset poetes clàssics catalans des de Ramon Llull fins a Lluís Solà, passant per la Reina de Mallorques, Jacint Verdaguer, B.C. Aribau, Joan Maragall, Josep Carner, Salvador Espriu, Rosa Leveroni, Josep Sebastià Pons, Joan Vergés, Clementina Arderiu, Segimon Serrallonga, Joan Vinyoli i també Josep Palau i Fabre.

La imatge del Poesia i + 2017
Enguany se celebra l'Any Palau i Fabre, que commemora el centenari del naixement del poeta. La nova campanya vol ser un homenatge a la seva obra i a la relació íntima i personal que establim amb la poesia. Amb la poesia per bandera i amb un dels versos més cèlebres de Palau i Fabre, “Jo em donaria a qui em volgués”, es torna a llançar de nou el crit de guerra del festival: + POESIA SI US PLAU.

Altres propostes del Festival Poesia i +
Els directors del certamen, Pere Almeda, Martí Sales i Mireia Calafell, han confeccionat un programa que inclou també la increïble veu d'en Roger Mas; en Lluís Homar i la Clara Segura encarnant la passió de Palau per Picasso; la intensitat de Rosalía i Refree; les percussions desbocades de Coetus; les il·luminacions de Rowan Ricardo Phillips; els versos punyents d’Albert Balasch o els de la poeta síria Fadwa Souleimane; la recuperació de la tradició musical de la mà de Càntut, l'alegria de la Joana Gomila i la frescor de El pèsol feréstec, entre moltes altres propostes. Per a més informació sobre el festival i consultar el programa complet, podeu visitar el portal www.poesiaimes.cat.

Diputació de Barcelona
^