Notícies
29.11.2017
No et perdis la sessió de participació amb el grup de Dones en Acció!
El Casal de Llavaneres acull aquesta trobada el proper dilluns 4 de desembre, de 18:30 a 20 hores.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el grup de Dones en Acció, de l'entitat Imago, organitzen el proper dilluns 4 de desembre, de 18:30 a 20 hores, una sessió de participació ciutadana a la sala cava d'El Casal de Llavaneres.

En un acte obert a totes les dones del municipi que hi vulguin participar, el regidor de Transparència i Participació Ciutadana, Albert Sala, serà l'encarregat de dinamitzar la sessió, conjuntament amb la tècnica municipal de Participació Ciutadana.

La trobada, que es realitza a petició d'Imago, té com a objectiu entrar en contacte amb aquesta entitat de nova creació i escoltar les reivindicacions del col·lectiu. En aquest sentit, des de la Regidoria de Participació Ciutadana es recorda la predisposició del consistori a trobar-se i escoltar les reivindicacions i propostes de totes les entitats, associacions i col·lectius de Llavaneres.

Dones en Acció
Dones en Acció és un nou espai creat per a les dones de Llavaneres on podràs sentir-te acollida, recolzada i compartir les teves inquietuds, experiències i coneixements. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

DonesenaccióLlavaneres

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^