X
Emergčncia per sequera!
Notícies
11.04.2018
La celebració d'una festa per Sant Joan, actuació guanyadora del procés participatiu ‘Tu Tries´

Aquesta ha estat la proposta que ha aconseguit més vots en aquest procés participatiu dirigit als joves de la vila. En la fase de recollida d’idees es van recollir més de 370 enquestes vàlides.

TU TRIES FINAL

El procés participatiu ‘Tu Tries’, a través del qual s’havia de decidir el destí de 5.000 euros del pressupost de Joventut, ha arribat al seu punt final. El resultat final de la fase de votacions, que es va allargar fins al 8 d’abril, ha donat com a proposta guanyadora "celebrar una festa de Sant Joan aquest 2018" ja que ha comptat amb el suport majoritari (64,50%) per part dels 48 joves que han emès el seu vot.

La segona proposta més votada és l’organització d’una sessió de DJ, que ha obtingut el suport de 17 de les butlletes. Atenent aquests resultats, des de les Regidories de Joventut i Participació Ciutadana s'anuncia que l'Ajuntament posa en marxa els treballs per organitzar la revetlla de Sant Joan d'enguany, concretament, la proposta és organitzar una festa a la platja que inclogui un concert, a càrrec d'un grup de versions, i un DJ. D'aquesta manera, amb la celebració d'aquesta jornada festiva s'estaria donant compliment a les dues opcions més votades i suposaria un cost de 4.000€. Amb els diners restants (1.000€), des de la Regidoria de Joventut s'aposta per l'organització d'una excursió de tot un dia al Parc Mediambiental de Gualba, proposta que també ha rebut un suport notable en el procés participatiu i que permetria donar compliment a la voluntat de diversificar l'oferta de lleure més enllà de celebrar festes musicals nocturnes, premissa expressada pels mateixos joves que van assistir a la presentació del procés participatiu el passat 1 de març al Casal de Joves.

Nou aplicatiu per a consultes online

Per al procediment de votacions online s’ha emprat un nou aplicatiu del microsite de Participació Ciutadana que permet descartar possibles votants fraudulents. En aquest cas, només es permetia el vot a persones d'entre 14 i 30 anys empadronades a Llavaneres. El primer pas per votar era identificar-se amb el número de DNI i la data de naixement. A partir d'aquí es plantejaven 7 opcions –que havien estat pressupostades- i els votants podien escollir fins a tres propostes.

Des de l’Ajuntament s’agraeix a tots els joves que han participat en el procés la seva implicació. Properament es podrà consultar la memòria del procés participatiu i els resultats complets al microsite www.ajllavaneres.cat/tutries.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^