X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La 3a Fira Tot Esport omplirŕ el passeig Jaume Brutau de propostes esportives

La jornada pretén fomentar la pràctica esportiva i convertir-se en un aparador de l'esport que es fa a Llavaneres i a les rodalies.

Fira Tot Esport banner

El 2 de juny tan els joves com el públic en general podran conèixer les activitats esportives que els agradaria practicar a partir de setembre de 2018. Se celebra la tercera edició de la Fira Tot Esport, una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres per fomentar la pràctica esportiva i fer visible l’oferta de les entitats de la vila i rodalies. Les entitats participants han organitzat diverses activitats durant tot el dia i oferiran informació sobre la seva oferta i gestionaran inscripcions.

La jornada es realitzarà al passeig Jaume Brutau i hi seran presents el Club Handbol Llavaneres, el Bàsquet 3 Viles, el Taekwondo Venzalà, el Gim Llavaneres, la Fundació Prevent, el Club Tenis Mora, el Club de Futbol Llavaneres, el Club Nàutic el Balís, LaBosch E-Bikes, el Club d’Escacs Llavaneres, el Femení Mareme Bàsquet Club, Iluri Hockey Club i el Black and Red.

Fira Tot Esport flyer

Diputació de Barcelona
^