X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Workout
El Dia Mundial de l'Activitat Física se celebra a Llavaneres!

La jornada tindrà lloc el pròxim dissabte, 6 d'abril, amb activitats gratuïtes i per a tots els públics que es duran a terme durant tot el dia al Parc de Sant Pere i al Parc de Can Riviere. Us hi podeu inscriure emplenant aquest formulari.


Consulta el cartell aquí.

Sota el lema “Activa la vida, millora la vida”, el dissabte 6 d'abril Sant Andreu de Llavaneres acollirà el Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF) amb l'objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d'activitat física diària”. D’aquesta manera, la Regidoria d'Esports ha organitzat un seguit d'activitats esportives per tal d'acompanyar la jornada. Les activitats són obertes a tothom, gratuïtes i pensades per a totes les edats.

La jornada arrencarà al Parc de Sant Pere. A les 10 h, amb una sessió d'atletisme per a adults i nens. A les 11 h, tindrà lloc un desafiament de futbol sala i, posteriorment, a les 12 h, una exhibició de taekwondo. Finalment, a la tarda (18 h), hi haurà una exhibició de Street Workout i Cal·listènia al Parc de Can Riviere. Precisament, durant el passat mes de febrer es va instal·lar al Parc de Can Riviere un espai dotat d'un circuit amb paral·leles, espatlleres, escales, dominades, flexions i abdominals per a la realització de múltiples exercicis a l'aire lliure, basats en l'entrenament de la “cal·listènia” i l'”street workout”. Es tracta d'unes modalitats esportives en les quals es treballa amb el pes del mateix cos, i que es poden practicar a l'aire lliure. D'aquesta manera, Llavaneres compta amb un nou element per practicar esport i l'activitat saludable, apte per a persones de qualsevol edat.

Durant tot el dia, podreu penjar fotos a les vostres xarxes socials via Twitter, Facebook o Instagram amb les etiquetes #gentactiva i #DMAF2019. Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament, el Club Esportiu Mestral, el Centre Atlètic Laietània, Mataró Street Workout i el Club Taekwondo Venzalà. Consulta el cartell de l'esdeveniment aquí

Diputació de Barcelona
^