X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Ironkids Llavaneres 2019
La Triwoman i l'Ironkids tanquen amb čxit una edició amb prop de 700 participants
Les dues proves esportives van tenir lloc el passat diumenge, 17 de març.

El passat diumenge, 17 de març, van tenir lloc dos esdeveniments esportius de luxe: les curses Triwoman i l'Ironkids. Ambdues proves van acollir unes 700 persones, provinents de diferents punts de la comarca, fet que mostra la consolidació de la pràctica de l'activitat física a la nostra vila i la bona forma de les esportistes de Llavaneres.

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona, la quarta edició de la cursa Triwoman va aplegar unes 300 corredores, que van participar en les dues rutes (una de 5 km i l'altra de 10 km) a través del frontal marítim dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac. Pel que fa a les guanyadores de la cursa de 5 km, aquestes van ser Belén Rubiella, Anna Turull i Cristina Montero. Al pòdium de la Triwoman de 10 km, en canvi, van pujar Laura Sanzberro, Laura Galán i Laia Lloret. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Llavaneres, Xavier Noms, va participar en el lliurament de premis.

Paral·lelament, també tenia lloc l'Ironkids, una competició dirigida als més petits, que va sorprendre per una alta participació: uns 400 nens i nenes, d'entre 3 i 16 anys, van córrer en  diversos recorreguts en funció de l'edat dels participants (entre 250 i 1.000 metres). Va destacar particularment la gran representació de joves de l'IES Llavaneres. La prova s'organitza durant l'any en altres municipis del Maresme i de la resta de Catalunya. Podeu veure imatges de la jornada al canal de Facebook de la cursa.


Durant tota la jornada, el Club Nàutic El Balís va acollir diverses activitats, com una masterclass de ioga o una sessió a ritme de zumba per acompanyar un dia marcat per l'esport, la companyonia, la germanor i la reivindicació femenina.

Diputació de Barcelona
^