X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Joan Mora i Buch és reescollit alcalde de Sant Andreu de Llavaneres
El republicŕ encapçalarŕ el consistori quatre anys més després de ser escollit per majoria absoluta al Ple de constitució

Nani Mora alcalde 2019_2El cap de llista d'ERC a Llavaneres, Joan Mora, ha estat escollit novament alcalde de Sant Andreu de Llavaneres. Després que a les eleccions del 26 de maig ERC guanyés les eleccions i obtingués 9 representants al Ple (d’un total de 17), Mora ha obtingut la majoria absoluta dels vots durant la constitució del nou consistori, en la sessió realitzada el dissabte 15 de juny.

L'acte ha omplert de gom a gom la sala de plens de l'Ajuntament, amb veïnes i veïns que han volgut viure en directe l'inici del mandat 2019-2023. El Ple s'ha iniciat amb la presa de possessió del càrrec per part dels regidors electes: 9 d'Esquerra Republicana, 2 de Junts per Llavaneres, 2 del PP, 2 de Ciutadans i 1 del PSC. Tot seguit, s'ha procedit a l'elecció del nou alcalde. El candidat d'ERC, Joan Mora i Buch, ha rebut 9 dels 17 vots i per tant ha estat escollit nou alcalde de Sant Andreu de Llavaneres. La resta de regidors i regidores han votat els caps de llista de la seva formació.

En el seu discurs de presa de possessió Nani Mora ha agraït a la ciutadania per la confiança rebuda en forma de vots a les passades eleccions i s'ha compromès a complir el programa electoral i treballar “amb diàleg i consens amb totes les regidores i regidors”. Mora, molt emocionat, va voler remarcar que “sempre estaré compromès amb la llibertat del meu poble, de la meva terra, i em poso al servei de Catalunya per aconseguir la seva independència”.

Els portaveus dels grups municipals han realitzat intervencions desitjant una bona gestió per part del reescollit alcalde i oferint-se a col·laborar per fer avançar la vila. Podeu recuperar la retransmissió del Ple que va oferir Ràdio Llavaneres aquí.

Els disset regidors i regidores del nou Ajuntament

Esquerra tindrà nou regidors, entre els quals hi ha tres cares noves: Nani Mora, Albert Sala, Gemma Martín, Jordi Roldós, Teresa Vidal i Xavier Noms, que repeteixen; i Maria José Cano, Nadine Van Look i Gerard Viladomat, que s'estrenen.

Per part de Junts per Llavaneres s'estrena Oriol Giralt, i repeteix Joan Rubal que fa quatre anys va liderar la llista d’Acord per Llavaneres. Per part del PP repeteixen l'exalcalde Víctor Ros i Carlos Bartomeu. Ciutadans ha aconseguit dos regidors, dels quals repeteix el cap de llista Carlos Sánchez Nicolau i entra nou José Alberto Pichel. D'altra banda, com a cap de llista de Movem Llavaneres s'estrenarà Tito Casado, fins ara regidor d'Acord per Llavaneres. Per últim, entra al consistori Belén Escolá, pel PSC.

Properament trobareu al web municipal les fitxes de cada un dels regidors i regidores amb la biografia i informació de contacte.

Consistori 2019

Diputació de Barcelona
^