X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.08.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Esport a Llavaneres
Qui són els millors esportistes de Llavaneres?

S'obre un procés participatiu per escollir els millors esportistes dels darrers dos anys en diverses categories. Pots fer les teves propostes aquí

Per tal de reconèixer l’extraordinària qualitat dels nostres esportistes i entitats i guardonar els que han tingut una temporada exitosa, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres convoca els Premis de l'Esport 2019. La Regidoria d’Esports concedirà premis i mencions als esportistes individuals, als equips locals i a l'esport adaptat en funció dels mèrits aconseguits aquests darrers dos anys. La gala de lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 14 de setembre, a les 20 hores, a la plaça de la Vila.

La novetat de la convocatòria d’enguany és que els veïns seran els que decidiran qui s’endú alguns dels premis. S’han creat tres categories noves, i serà la ciutadania qui podrà proposar esportistes per a cada una i després votar qui mereix el premi. Els premis que es triaran per votació popular són:

- Millor esportista promesa (fins a 18 anys)
- Millor esportista veterà (més de 50 anys)
- Millor esportista local 2017-2019

El termini de presentació de candidatures ja està obert i es tancarà el 25 d'agost de 2019. Podeu fer les vostres propostes aquí. Un cop es tanqui el procediment de presentació de candidats als premis a millors esportistes promesa, veterà i local el 25 d'agost, es decidiran per votació telemàtica i oberta a la població els millors esportistes de cada categoria. Les votacions es faran del 27 d'agost al 4 de setembre a través del web municipal www.ajllavaneres.cat/participacio. Només s'acceptarà un vot per persona i candidat a cadascuna de les modalitats. Hi podran participar els majors de 16 anys empadronats al municipi.

La regidora d’Esports, Maria José Cano, anima la ciutadania a participar en aquesta iniciativa i afirma que «tenim un teixit associatiu i uns esportistes extraordinaris, i amb aquesta gala tot el poble els reconeixerà la tasca de foment de l’esport i dels valors associats que fan».

Diputació de Barcelona
^