Notícies
07.10.2019
Comencen les obres de consolidació del carril bici del Passeig de la Riera
Aquestes millores preveuen que el carril bici del Passeig de la Riera tingui continuďtat des de la platja fins al Casal de la Gent Gran. Aquest és un dels projectes escollits en el Pressupost Participatiu 2019.

L'Ajuntament de  Llavaneres inicia aquest dijous les obres de consolidació del carril bici del passeig de la Riera. Els treballs s'allargaran fins divendres 11 i causaran diverses afectacions al trŕnsit per l'obertura de rases i pels diversos treballs d'asfaltat. Podeu consultar totes les afectacions al següent enllaç.

Aquestes obres tenen un cost total de 21.500 euros, dels quals 20.000 euros provenen d'un dels projectes guanyadors del Pressupost Participatiu 2019. Els treballs consistiran a transformar el carril de circulació de baixada del passeig de la Riera en dos carrils bici –un serŕ de pujada i un altre de baixada—, i deixar l'altre carril de circulació de pujada. Alhora s'asfaltarŕ la cruďlla del camí de Can Pi amb el passeig de la Riera, que estava molt deteriorada. Aprofitant aquesta actuació es farŕ una canalització per fer arribar corrent elčctric als fanals que hi ha al camí de Can Pi, avariats des de fa molts anys.

Les obres s'han endarrerit per la instal·lació del semŕfor de la cruďlla del camí de la Masia amb l'avinguda de Sant Andreu, instal·lació que ha millorat considerablement la seguretat a l'hora d'incorporar-se a la carretera principal.

Un cop finalitzi aquesta actuació, el carril bici del passeig de la Riera quedarŕ consolidat ja que tindrŕ continuďtat des de la platja fins al Casal de la Gent Gran. D'aquesta manera, fent així possible un millor enllaç amb els diferents equipaments i espais del municipi.

Nou carril bici
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^