X
Emergčncia per sequera!
Notícies
23.12.2019
Llum verda al Pla d'Actuació Municipal 2020-2023
El document estratčgic de l'acció de govern contempla gairebé 200 objectius a acomplir en aquests quatre anys

El Ple municipal ha aprovat el Pla d´Actuació Municipal (PAM) de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres 2020-2023, un document estratègic on s'especifica quins són els principals objectius a aconseguir per part del govern municipal, i a través de quines accions s´intentarà dur-los a terme. Es tracta d'una de les votacions més importants del mandat, ja que l'aprovació d'aquest document determina les polítiques públiques que es duran a terme en els propers quatre anys. El PAM ha estat aprovat amb els vots a favor d'Esquerra, del PP i del PSC, l'abstenció de C's i Movem i els vots en contra de Junts per Llavaneres.

El PAM presentat pel govern està dividit en quatre eixos principals, que a la vegada representen les grans prioritats de l'executiu: Persones i famílies, Territori i entorn, Economia i promoció de la vila i Govern obert. De cada eix se'n desprenen diversos àmbits -en total n'hi ha 24- i d'aquests els diversos objectius que es volen assolir. En total hi ha marcats 196 objectius, alguns dels quals es ramifiquen en diverses fites subsidiàries. Podeu consultar tot plegat en aquest document

El regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, ha explicat durant el Ple que «el PAM és fruit de la voluntat del govern de fer un poble modern, sostenible i atractiu. Volem que sigui una eina de govern viva, amb capacitat d'encaixar altres propostes». Per la seva banda, l'alcalde de la vila, Nani Mora, ha afirmat que «el PAM està elaborat amb la base de les propostes electorals que ens van fer guanyadors de les eleccions i a més tenim la voluntat d'incorporar més accions, en la línia de la voluntat de diàleg i acord d'aquest govern».

L'Ajuntament habilitarà properament un espai web especial dedicat al PAM, que recollirà tot el contingut d'aquest document estratègic dividit per àrees, objectius estratègics i accions. A més la ciutadania podrà consultar el grau de compliment del mateix perquè també es disposarà d'una eina d'autoavaluació, que indicarà les accions i objectius que es vagin assolint durant el mandat.

panorŕmica
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^