X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.04.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Per Sant Jordi, guarneix el teu balcó!
L'Ajuntament de Llavaneres fa una crida enre els veïns perquè decorin el balcó per celebrar el 23 d'abril

Aquest 23 d'abril, a causa de les circumstàncies generades per la crisi de la Covid-19, no serà possible celebrar la festivitat del patró de Catalunya, el dia del llibre i la rosa, com és tradició. És per això que el Gremi de Floristes i la Cambra del Llibre han proposat una nova data, el 23 de juliol. Per no oblidar la diada de Sant Jordi, però, des de la regidoria de Cultura es fa una crida ciutadana.

Des de l'Ajuntament, convidem tots els vilatans, grans i petits, a guarnir el seu balcó amb els motius de la festa. Cal posar-hi molta imaginació i utilitzar, en la mesura del possible, materials reciclats que puguem tenir per casa: llençols vells, cartrons, cartolines, pals d'escombra, retoladors, pintures... Tot s'hi val per tal de deixar ben clar el missatge que, malgrat tot, és Sant Jordi!

Roses de paper, el cavaller, el drac, la princesa... versos escrits, fragments de llibres, títols o autors preferits... tot el que imagineu per tal de visualitzar aquest preciós testimoni.

Un cop guarnit el vostre balcó, podeu fer-ne una foto i compartir-la a qualsevol xarxa social on hi pugueu etiquetar l'Ajuntament: Facebook, Twitter o Instagram. Busqueu-nos al perfil oficial @ajllavaneres.

Tots els participants seran obsequiats amb una planta gentilesa dels productors de planta ornamental del nostre poble. La podreu recollir del 12 al 16 de juliol al lloc que us indicarem més endavant.

A més, aquestes plantes podran prendre el relleu en els vostres balcons per participar en un concurs de balcons florits que l'Ajuntament de Llavaneres té previst convocar per a la Festa Major de la Minerva i per al nou Sant Jordi del 23 de juliol.

Guarneix el teu balcó!

Diputació de Barcelona
^