X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música Llavaneres

Del 27 de maig al 8 de juny podeu sol·licitar plaça pel curs 2020-2021 a través d'aquest formulari

L'Escola Municipal de Música Llavaneres es prepara per començar un nou curs acadèmic després de l'estiu. Un curs que es preveu diferent, però amb un centre adaptat a totes les indicacions d'higiene, de distància o de ràtios d'alumnes que fixi l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el Departament d'Educació de la Generalitat. A més, en cas que fos necessari, es disposarà de plataformes telemàtiques que permetran un ensenyament a distància adaptat a les característiques i necessitats de la música.

Procediment i calendari

La presentació de sol·licituds per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música es farà telemàticament del 27 de maig al 8 de juny a través d'aquest enllaç.

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, el centre permetrà realitzar la preinscripció de forma presencial pels que hàgin fet una petició de cita prèvia. Es pot sol·licitar la cita prèvia trucant al telèfon del centre 93 792 92 80 els dies 1, 2 i 3 de juny de 10 a 13 h o a través del correu electrònic escolamusica@ajllavaneres.cat. Es pactarà dia i hora i s'informarà de les mesures higièniques preventives. 

El període de matrícula per els alumnes admesos serà del 25 al 30 de juny. El procediment també serà preferentment telemàtic, donant la possibilitat de realitzar-se presencialment. 

L'alternativa a les portes obertes

Com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, en aquesta ocasió no es podran celebrar jornades de portes obertes. Per això, per aquelles famílies i futurs alumnes interessats en conèixer el funcionament de l'Escola de Música, la seva oferta educativa o vulguin resoldre dubtes, s'ofereix la possibilitat de sol·licitar una reunió telefònica o a través de videotrucada per explicar el projecte de manera personalitzada.

Ho podeu demanar a través d'aquest breu formulari durant els dies que dura la preinscripció. També es poden fer arribar els vostres dubtes al correu electrònic del centre: escolamusica@ajllavaneres.cat.

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

Oferta Educativa EMM 20-21

En aquest document podeu consultar l'Oferta Educativa pel curs 2020-2021 per a cada etapa educativa.

Fitxer: OFERTA_EDUCATIVA_EMM_20_21.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 12.3 MB

Taxes Oferta Educativa 2020-2021

Taxes per a la prestació dels serveis d'escola de música, d'acord amb l'Ordenança Fiscal núm. 24

Fitxer: Taxes_Oferta_educativa_2020_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 144.76 kB

De manera més resumida, les etapes educatives del centre són les següents:

  • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. Activitat que es realitza a l'Escola Jaume Llull i a l'Escola Serena Vall. A través del joc, la percepció auditiva, la cançó i el moviment, experimenten amb els paràmetres musicals i aprenen a viure i estimar la música.
  • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de la pràctica del cant coral i el llenguatge musical per tal de descobrir els elements que conformen la música.
  • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral. Els aporta les eines bàsiques per desenvolupar-se en el món de la música.
  • Joves, a partir de 12 anys. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet seguir evolucionant amb el seu instrument i complementar-ho participant en conjunts instrumentals o corals. També hi ha la possibilitat de fer un treball més intensiu per tal de preparar les proves d'accés a estudis professionals.
  • Adults. Permet participar a la Coral d'adults Minerva, iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, tocar en un conjunt instrumental per a adults o aprendre llenguatge musical.
  • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, en diferents formats i per a diversos públics. Els darrers anys s'han realitzat tallers com: 'Ballmanetes' per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família, 'Música per a uns versos' sobre la relació de la música i la literatura, 'Música i cinema' en col·laboració amb la Biblioteca Municipal o un 'Taller de Guitarra d'acords'. La programació dels tallers es fa pública al mes de setembre i al llarg del curs, setmanes abans d'iniciar cada taller, a través dels canals de comunicació de l'Escola Municipal de Música i de l'Ajuntament.

instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant i baix elèctric. Una vegada l'alumne tingui un mínim coneixement de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, música de cambra, combo, conjunt de percussió o conjunt de música electrònica.  

oferta instrumental

Diputació de Barcelona
^