X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Millora del paviment en cinc vials de Llavaneres
Les obres es posaran en marxa dimarts 12 de maig i tenen un cost previst de 45.000 euros

La regidoria d'Urbanisme i Obra Pública informa que dimarts 12 de maig es posen en marxa les obres de renovació del paviment de diferents trams de vials de Llavaneres. El preu total de l'actuació és de 45.086, 32 euros. Es tracta de vials molt concorreguts on cal actuar per millorar la seguretat viària.

Aquests són els carrers on s'actuarà:

Carrer dels Contrabandistes
Asfaltat d'un tram de la pujada del carrer dels Contrabandistes, d'accés a l'Escola Jaume Llull.

Avinguda de Can Amat
A l’alçada de la llar d’infants Minerva sobresurten arrels d'arbres que impedeixen que s'hi circuli correctament; els cotxes han d'envair el sentit contrari, fet que s'agreuja per l’existència d'un revolt. En aquesta zona, hi ha molts vehicles que hi estacionen per deixar els nens a l’escola bressol. Aquesta reparació inclou l'eliminació dels bonys produïts per les arrels i la realització d'una capa de rodadura a la resta del vial fins al carrer dels Contrabandistes, ja que el paviment també està en mal estat.

Zona passeig de la Gleva
L'obra preveu la reparació dels trams de vial que, com en el cas anterior, presenten bonys produïts per arrels d'arbres. Aquests trams són just a tocar de l’Institut Llavaneres, al passeig de la Gleva, i en la cantonada amb l’avinguda de Can Amat. Com passa al voltant de l'escola bressol, és un punt viari perillós perquè els cotxes envaeixen el carril contrari i en aquest cas també s'agreuja per la proximitat d'un revolt. L'actuació també inclou la reparació de trams de vorera en mal estat.

Carrer de la Minerva
Es proposa refer un tram de vorera del carrer de la Minerva que està en mal estat.

Baixada de la Torre Gran
Realització d'una capa de rodadura al carrer de la Baixada de la Torre Gran, també molt malmès i amb un volum de circulació molt elevada.

Pavimentació de carrers

Diputació de Barcelona
^