X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Albert Moleón, autor del cartell de 'Can Caralt, obert per vacances'

El festival d'estiu de Llavaneres ja té cartell. Aquest any, el "Can Caralt, obert per vacances" s'anunciarà amb una obra de l'artista llavanerenc Albert Moleón, que planteja un cartell colorista i amb molta força, amb una guitarra elèctrica com a protagonista.

Albert Moleón Giménez és pintor, il·lustrador i escultor nascut a Barcelona l'any 1964 i resident a Llavaneres des dels anys 80. De petit, es va iniciar en el món de la publicitat i del cinema, i als anys 70 es va donar a conèixer entre el gran públic per protagonitzar el famós anunci de Donuts, en què un nen es deixava a casa la cartera i els Donuts. A més, ha treballat com a tècnic de so i com a publicista. L'any 2014 va superar una greu malaltia i des d'aleshores es dedica a la pintura.

Cada any, un artista local

Ja s'ha convertit en una tradició que el festival de Can Caralt tingui com a cartell una obra d'artistes locals. Es va estrenar Emma Agustí el 2017, Quim Ventura va fer-se'n càrrec el 2018 i l'any passat vam poder lluir una obra de Tomàs Safont-Tria. El regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, vol donar les gràcies a tots quatre artistes. "Poder anunciar el cartell d’un cicle de concerts donant a conèixer els nostres artistes plàstics, és una manera bonica d’entrellaçar dues formes d’art”, destaca el regidor.

Albert Moleón

Diputació de Barcelona
^