X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.09.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comunicat: accés a les instal·lacions esportives municipals durant la pandèmia

El govern municipal de Llavaneres i els clubs esportius han acordat que no es permetrà l’accés de públic a les instal·lacions esportives municipals, a causa de l’actual amenaça de rebrot de la Covid-19. La mesura, que ja era vigent durant els entrenaments, s’aplicarà també a tots els partits, tan amistosos com oficials. Ajuntament i clubs es van reunir de manera telemàtica dimecres al vespre. A la reunió, hi van participar la regidora d’Esports, Maria José Cano, i la tècnica de l’àrea, l’alcalde Nani Mora, així com representants del Club Esportiu Llavaneres, del Club Futbol Escola Llavaneres, de l’Associació Esportiva de Veterans de Llavaneres, del Club Handbol Llavaneres, del Femení Maresme i del Club Bàsquet 3 Viles.

Aquesta decisió pactada entre consistori i entitats s'ha pres per l'alt risc que representa concentrar persones de diferent procedència, sobretot en espais tancats com és el cas del pavelló municipal. En el cas del camp de futbol, el govern va oferir als clubs la possibilitat de permetre accés de públic a les grades fins a un aforament de 73 persones, si assumien el control d'entrades i sortides. De moment, però, no hi ha acord en aquest sentit perquè ni l'Ajuntament ni els clubs de futbol compten amb prou efectius personals per dur el control dels assistents. L'única excepció, fins al moment, són els entrenaments dels jugadors de l'Escoleta de Futbol i de la categoria de prebenjamins, on sí que es permet l'accés de les famílies a les grades del camp, tot guardant les mesures de seguretat.

El govern municipal confia que les famílies dels jugadors entenguin que aquesta mesura vol protegir els jugadors i el cos tècnic dels clubs locals i visitants, i evitar que una possible mala gestió de l'accés d'acompanyants al camp de futbol i al pavelló pugui ocasionar contagis del virus, en un moment especialment delicat com el que estem afrontant.

Amb tot, l'Ajuntament de Llavaneres anuncia que s'estan duent a terme treballs tècnics per  poder oferir la retransmissió en directe per internet dels partits.

Sant Andreu de Llavaneres, 25 de setembre de 2020

Pavelló d'esports    Camp de futbol

Diputació de Barcelona
^