X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Estrenem una nova xarxa de connexió a internet als equipaments municipals de Llavaneres
Permetrŕ que les entitats esportives puguin emetre en directe els partits que es disputin al camp de futbol i el pavelló

A partir d'aquest cap de setmana, podrem seguir en directe els partits que es disputin tant al camp de futbol com al pavelló municipal de Llavaneres -recordem que no es permet l'accés a les instal·lacions per evitar rebrots de la Covid-19-. La regidoria de Noves Tecnologies ha implantat una nova xarxa de connexió a internet que, de moment, serŕ visible als següents equipaments municipals: ajuntament, Ca l'Alfaro, Escola Municipal de Música, Casal Jove i els dos equipaments esportius. La llista d'equipaments i espais amb cobertura wifi s'anirŕ ampliant.

Aquesta setmana, s'han instal·lat antenes amb connexió wifi al pavelló i al camp de futbol. Així mateix, les antenes que ja estaven operatives a la resta d'edificis municipals s'han adequat per poder oferir connexió oberta a internet a través de la xarxa municipal Wifi_Llavaneres. Per tirar endavant aquest projecte, la regidoria de Noves Tecnologies ha comptat amb el suport dels serveis tècnics municipals i de la regidoria d'Esports.

Xarxa wifi

Diputació de Barcelona
^