X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Últimes places a l'Escola Municipal de Música

L'Escola Municipal de Música Llavaneres disposa de places vacants per estudiar violí, viola, flauta travessera o saxo, així com per participar en els cursos de Sensibilització musical per a P3, P4 o P5. Podeu sol·licitar plaça per al curs 2020-2021 a través d'aquest formulari.

L'Escola Municipal de Música Llavaneres té en marxa el nou curs acadèmic. L'activitat es va reprendre el passat 14 de setembre a la seu de Can Caralt, i la setmana del 28 de setembre a les escoles Serena Vall i Jaume Llull, on s'imparteix l'extraescolar de Sensibilització musical per a alumnes d'educació infantil.

Actualment el centre té 140 alumnes matriculats als programes educatius de llarga durada. Durant el curs, i en funció de l'evolució de la pandèmia, l'escola de música programarà tallers de curta durada per a diferents tipus de públic i nivell.

La majoria d'especialitats instrumentals tenen les places cobertes, però el centre encara disposa d'alguna plaça per estudiar violí, viola, flauta travessera o saxo. L'estudi d'un instrument és per a infants a partir de 7 anys, joves o adults. En funció de l'edat i nivell de l'alumne, el centre informarà de les opcions d'assignatura i dels horaris disponibles per a cada instrument.

L'Escola Municipal de Música també disposa de places per a l'activitat extraescolar de Sensibilització musical que es realitza a les escoles Serena Vall i Jaume Llull adreçat a alumnes de P3, P4 i P5. En aquest cas, queden places per a alumnes de P3 i P5 a l'escola Serena Vall i per a alumnes de P3 i P4 a l'escola Jaume Llull.

La presentació de sol·licituds per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música es farà telemàticament a través d'aquest enllaç. Podeu fer arribar els vostres dubtes al correu electrònic del centre: escolamusica@ajllavaneres.cat o trucant al 93 792 92 80 de dilluns a dijous de 16 a 20 hores.

També es pot fer la sol·licitud per a altres instruments o grups instrumentals que actualment no disposen de plaça. Si al llarg del curs es generés una nova plaça, l'escola de música contactarà amb els interessats que estiguin en llista d'espera. 


En el següent document podeu consultar els programes de formació que ofereix l'Escola Municipal de Música Llavaneres: 

Oferta Educativa EMM 20-21

En aquest document podeu consultar l'Oferta Educativa pel curs 2020-2021 per a cada etapa educativa.

Fitxer: OFERTA_EDUCATIVA_EMM_20_21.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 12.3 MB

Taxes Oferta Educativa 2020-2021

Taxes per a la prestació dels serveis d'escola de música, d'acord amb l'Ordenança Fiscal núm. 24

Fitxer: Taxes_Oferta_educativa_2020_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 144.76 kB

Diputació de Barcelona
^