X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aprendre a 'vendre's' a un mateix a l'hora de buscar feina
Inscripcions obertes per a una nova formació en línia de quatre hores per millorar l'elaboració del currículum

La regidoria d'Ocupació fa una proposta innovadora per ajudar els veďns de Llavaneres que es trobin en recerca de feina o que vulguin aprendre a fer un bon currículum. Es tracta d'una formació en línia, cofinançada per la Diputació de Barcelona a través del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació. El taller s'impartirŕ els dies 2 i 4 de desembre de 9.30 a 11.30 hores, de manera virtual.

S’utilitzarà una metodologia activa i participativa que fomenti l’aprenentatge des de la vivència i la pròpia experiència. Els participants coneixeran el mètode de l’Elevator Pitch, i  la seva aplicació en la recerca de feina.

També s'explicaran els elements clau per la 'venda' d’un mateix. Es tracta d'aprendre a transformar la història personal en un format comercial que beneficiï l’empresa: identificar el missatge en un minut i el presentar-lo a escena en un discurs.

El resultat: la confecció d'un currículum amb caràcter, que estructuri de manera efectiva la nostra trajectòria professional i que identifiqui els punts de valor, per aconseguir fer una candidatura efectiva. 

Per inscriure’s al curs, cal emplenar el formulari que trobareu al següent enllaç.

Discurs de l'ascensor (Elevator pitch) 
 
El discurs de l'ascensor és una conversa que consisteix a explicar de manera breu una idea de negoci, una empresa o un projecte a gent que en pugui estar interessada, així com a promocionar-se en la recerca de feina.

Taller

Diputació de Barcelona
^