X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'11 de gener s'activa una prova pilot per pacificar l'accés a l'Escola Jaume Llull
Es faran talls puntuals al carrer dels Contrabandistes des del pavelló i s'habilitarà un accés a l'aparcament del frontó municipal des del passeig de Joaquim Matas

L'Ajuntament de Llavaneres posarà en marxa una prova pilot per fomentar l'accés a peu a l'Escola Jaume Llull. Les noves mesures s'activaran l'11 de gener, coincidint amb la tornada a les aules després de les vacances de Nadal, i tenen dos eixos principals. D'una banda, a les hores d'entrada i sortida de l'escola no es podrà accedir en cotxe pel carrer dels Contrabadistes; el trànsit es desviarà per Mas de Xaxàs des del pavelló municipal. A canvi, es vol potenciar que les famílies deixin el seu vehicle a l'aparcament del frontó municipal i acompanyin els infants a la porta del centre a peu. Per afavorir-ho, s'obrirà un accés rodat des del passeig de Joaquim Matas i passatge de les Alzines. Així, un tram del passatge de les Alzines tindrà doble sentit de circulació i els conductors podran entrar i sortir de l'aparcament per aquesta via. La prova pilot tindrà vigència durant un mes i si els resultats són satisfactoris, les mesures es mantindran durant tot el curs escolar. Aquesta campanya es fa en compliment d'una petició del consell escolar de l'Escola Jaume Llull del mes de setembre.

Fomentar l'accés a peu de l'alumnat a l'escola, tot reimpulsant els camins escolars. Aquest és l'objectiu de la prova pilot que l'Ajuntament, en col·laboració de la Policia Local i de l'Escola Jaume Llull, posarà en marxa el proper 8 de gener. Les famílies no podran accedir en cotxe fins a la porta de l'escola, com fins ara. O bé hauran de pujar a peu o bé deixar el cotxe a l'aparcament del frontó municipal, situat just a sota de l'escola, al costat de les piscines o de l'antic camp de futbol.

Tall de trànsit del carrer dels Contrabandistes

El tall del carrer serà puntual, dos cops al dia, seguint l'horari escolar. Aquesta serà la durada:

  • De 8.40 h a 9.10 h.
  • De 16.10 h a 16.40 h.

Els vehicles que pugin pel carrer dels Contrabandistes no podran continuar a l'alçada del pavelló: hi haurà una tanca durant la franja horària indicada i el trànsit es desviarà per Mas de Xaxàs, cap a l'avinguda de Sant Andreu. La mesura no s'aplicarà a les sortides del migdia.

A l'avinguda de Can Amat no hi haurà afectacions viàries.

Com a alternativa, per a les famílies que necessiten acostar-se en cotxe a l'escola, s'habilitarà un accés directe a l'estacionament del frontó municipal i també es podrà aparcar el vehicle a l'aparcament de l'antic camp de futbol.

A l'escola, a peu

Diputació de Barcelona
^