X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Nova sessió de suport a empreses locals per tramitar ajuts
Es farŕ dilluns 21 de desembre a les 17 hores i les inscripcions estan obertes

La regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme ha programat una nova sessió, la darrera de l'any, per ajudar els empresaris locals en la tramitació dels ajuts convocats per les administracions per fer front a l'actual crisi econòmica provocada per la pandèmia. La sessió es farà dilluns 21 de desembre de 17 a 18 hores, amb format electrònic, i anirà a càrrec de Seshat Formació. Us podeu donar d'alta emplenant aquest formulari.

EmpresaAlgunes de les convocatòries obertes finalitzen el 30 de desembre, entre les quals n'hi ha per a centres d'estètica i bellesa, per al sector de la restauració i també per al sector turístic. A més, el consistori és a punt d'obrir la convocatòria d'ajuts municipals per a bars i restaurants locals.

Enllaços als ajuts en vigor

Mesures econòmiques i socials per a empreses i autònoms
Ajuts per al sector turístic
Ajuts per al sector de la restauració, l'estètica, l'oci nocturn i els establiments comercials
Ajuts municipals per a bars i restaurants de Llavaneres

ÚLTIMA HORA:  El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya obre dilluns, 21 de desembre, la segona línia d’ajuts per als sectors de la restauració, els centres d’estètica i els establiments ubicats en centres o recintes comercials afectats econòmicament per les restriccions decretades per la Covid-19. A la sessió virtual també en parlarem. El termini de sol·licitud comença el 21 de desembre a les 12 h i finalitza el 30 de desembre a les 14 hores fins l’exhauriment de pressupost. Hi podeu accedir aquí, a la convocatòria.

Curs de manipulador d'aliments

D'altra banda, l'Ajuntament manté obertes les inscripcions per a un curs de manipulador d'aliments. El curs porta per títol 'Seguretat alimentària: manipulació i control d'aliments' i permet lliure accés a la plataforma formativa. La formació oferirà informació suplementària d'interès sobre mesures de protecció davant de la Covid-19.

Us hi podeu apuntar, aquí.

Diputació de Barcelona
^