X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.01.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les obres del nou pavelló, força avançades
El ple de desembre va aprovar inicialment el projecte de la segona fase de l´equipament, que inclou els vestidors i les sales d´activitats

El futur pavelló municipal de Llavaneres comença a prendre forma. Les obres de la primera fase de l’equipament, que van estar força mesos aturades, es van reprendre el 5 de novembre. Segons informen els serveis tècnics municipals, l’execució va a bon ritme. El següent pas, ara, és obtenir els informes favorables del Consell Català de l’Esport i de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments per tal d’aprovar definitivament la segona fase. El ple hi va donar el vistiplau en la sessió ordinària del mes de desembre.

Dos dies abans de tancar l'any, el ple de l'Ajuntament de Llavaneres va aprovar inicialment el Projecte bàsic de les obres de construcció dels nous vestidors i sales d´activitats en planta soterrani del pavelló poliesportiu PAV-3 al sector Els Ametllers i també el projecte de gestió del futur equipament. Un cop s´aprovi definitivament aquesta segona fase de l´obra, caldrà redactar-ne els plecs de clàusules, licitar i adjudicar l´obra i redactar el projecte executiu de la direcció de les obres.

En aquests moments, hi ha en marxa la primera fase de les obres de construcció del nou pavelló poliesportiu de Llavaneres. Les obres es van reprendre el 5 de novembre i porten un ritme adequat. El contracte d'obres, que va ser adjudicat a l'empresa de Construccions Àrids i Formigons, SA en sessió extraordinària del ple del 8 de setembre, per un import de 1.966.733,15 euros (un milió nou-cents seixanta-sis mil set cents trenta-tres euros i quinze cèntims), IVA exclòs, estableix un termini d'execució de les obres de 8 mesos. Per tant, si no hi ha retards, aquesta primer part de l'obra s'enllestirà a mitjans d'estiu.

Cal recordar que l'obra es va haver d´aturar a causa del trencament del contracte amb l'anterior adjudicatari i el projecte es va haver de redefinir. Això va provocar un encariment de la primera fase del projecte, atès que es van haver de corregir algunes errades econòmiques que es contenien en el projecte que es va tramitar l'any 2017. La modificació d'execució de les obres de construcció del pavelló va ser redactada per Pérez Piñana Arquitectes i el projecte té un pressupost total d´execució per a la primera fase de 3.017.283,18 euros.

Diputació de Barcelona
^