Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.04.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres, seu d'un torneig de pŕdel de menors d'ŕmbit catalŕ
Es disputarŕ del 10 al 18 d'abril al Padel Park Llavaneres i estŕ organitzat per la Federació Catalana de Pŕdel

Llavaneres serŕ l'escenari durant el mes d'abril del I Súper Gran Slam de Menors organitzat per la Federació Catalana de Pŕdel, un destacat esdeveniment esportiu d'ŕmbit catalŕ. El torneig es portarŕ a terme, a partir de demŕ, durant els propers dos caps de setmana: els dies 10, 11 i 16, 17 i 18 d'abril, al club Padel Park Llavaneres, ubicat al barri de Can Sans.

Durant els propers dies, el Padel Park Llavaneres tindrà el privilegi de rebre les millors pales de tot Catalunya. Aquesta edició és especialment assenyalada perquè s'ha batut el rècord d'inscripcions. En bona part, els participants són alumnes de les escoles de competició de Llavaneres. El rècord d'inscrits en el torneig es tradueix també en un gran nombre d'assistents i, per tant, es tracta d'un repte organitzatiu per al club, tenint en compte l'actual situació epidemiològica.

Mesures de seguretat

És per això que, en tractar-se d'un torneig de menors i per garantir la seguretat de tots els assistents i del personal tècnic, la gerència del club i la Federació Catalana de Pàdel només permetran l'entrada de dos acompanyants per participant i es compliran totes les mesures de seguretat sanitàries. Les circumstàncies obliguen a prohibir l'entrada de públic als partits.

El club vol expressar el goig de poder compartir amb els veïns de Llavaneres "aquesta fita important fruit d'anys de treball en el projecte esportiu del Padel Indoor Mataró i del Padel Park Llavaneres en posar el focus d'atenció en els planters dels clubs; tot esdevenint, actualment, un dels motors de les escoles de pàdel de Catalunya".

L'Ajuntament de Llavaneres felicita el club per aquesta fita i l'encoratja a continuar apostant per l'esport de base en una de les disciplines emergents més importants de l'actual panorama català, com és el pàdel.

Pàdel

Diputació de Barcelona
^