X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les Olimpíades Populars hauran d'esperar al 2022
Aquest any s'estudia fer una activitat esportiva el cap de setmana del 10 i 11 de juliol

Llavaneres amb l'EsportLa Comissió de les Olimpíades Populars de Llavaneres, encapçalada per la regidora d'Esports, Maria José Cano, i reunida de manera telemàtica el 4 de maig, va decidir que aquest estiu s'organitzarà una activitat esportiva però que els jocs hauran d'esperar al proper any, un cop la pandèmia de la covid-19 estigui del tot sota control. La proposta és muntar un Escape Room esportiu el cap de setmana del 10 i 11 de juliol.

Mascota olímpicaEn la trobada, la regidora Cano va explicar la proposta de la Regidoria d'Esports d'organitzar aquest estiu un programa d'esports a l'aire lliure durant tot un cap de setmana en diferents espais del municipi (recorregut a peu saludable, marxa nòrdica, cal·listènia, marxa nocturna, cursa d'orientació, bàsquet, futbol...).

Per la seva part, els assistents van aportar-hi altres idees, com ara l'organització d'un Escape Room urbà amb esports diferents. Aquesta darrera proposta va tenir força bona acollida, perquè es va valorar que pot ser la més viable pel que fa al control de les mesures sanitàries, i finalment va ser la proposta escollida.

La idea és que les proves transcorrin per diferents espais de Llavaneres i que els grups de família o grups bombolla puguin fer un tastet d'una modalitat esportiva en cada cas. Els detalls de la proposta es discutiran en la propera trobada de la comissió el 18 de maig, a les 19.30 h. A la reunió del 4 de maig, a més del personal de l'àrea d'Esports, hi van assistir altres sis representants.

Diputació de Barcelona
^