X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Emprendre en femení
Llavaneres se suma a un projecte adreçat a empoderar el talent de les dones de les 3 Viles

L'Ajuntament de Llavaneres, a través de la Regidoria d'Ocupació, col·labora amb un projecte que impulsa el consistori de Sant Vicenç de Montalt. La proposta, batejada amb el nom de Dones en marxa: empoderem el talent femení, s'adreça a dones majors de 40 anys residents a les 3 Viles que estiguin buscant un projecte laboral de llarg recorregut basat en els serveis d'atenció domiciliari a les persones.

El programa crida al canvi i a l'acció, al treball en equip compromès i proactiu perquè les persones que es troben a l'atur o amb condicions laborals precàries, recobrin la il·lusió i descobreixin totes les competències i habilitats de què disposen per trobar feina i/o desenvolupar el seu projecte empresarial.

Els objectius d'aquesta iniciativa es basen a oferir un servei d'acompanyament personalitzat i grupal a través de la millora en la qualificació professional, l'empoderament i la confiança en les capacitats individuals, a definir els objectius laborals amb l'acompanyament d'un coach i treballar per aconseguir-los i a fomentar l'emprenedoria orientada al cooperativisme.

La presentació de Dones en marxa: empoderem el talent femení tindrà lloc dimarts 5 d'octubre a les 10 hores al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç. Les persones que estiguin interessades a assistir a l'acte cal que emplenin aquest formulari.

Més informació

Full informatiu

Full informatiu

Fitxer: Triptic___Dones_en_marxa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.34 MB

Per consultar el calendari del projecte, feu clic aquí.

El rètol

Dones en marxa

Informació relacionada
Hi participen quatre veïnes de Llavaneres
El projecte té com a objectiu empoderar el talent femení
Diputació de Barcelona
^