X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els 'Miratges' de Rosa Codina-Esteve, a Can Caralt
El Museu de Llavaneres presenta l'obra d'aquesta artista mataronina

De l'1 al 24 d'octubre, arriba a Llavaneres una exposició d'una artista mataronina de projecció internacional, Rosa Codina-Esteve. 'Miratges' s'obrirà divendres dia 1, de 18 a 20 hores, a la sala d'exposicions del Museu; l'accés serà restringit a causa de la pandèmia.

Nascuda a Mataró el 1948, Rosa Codina-Esteve és doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, en la qual va exercir com a professora titular de la Facultat de Belles Arts de 1985 a 2015.

La seva tasca professional ha tingut també projecció internacional, com a professora en diverses universitats d'Europa i Amèrica, entre altres, la Kensington and Chelsea de Londres, la Hoschschule der Künste de Berlín, l'Acadèmia de les Belles Arts de Milà, la Royal University d'Estocolm i la Universidad Central de Quito.

La seva obra artística es desenvolupa en la pintura i també en el gravat, en un context figuratiu molt personal, que flueix entre variants i multiplicitats escollides del seu ideari, i és fruit de la investigació i d'una visió polièdrica dels objectes quotidians. Ha estat guardonada amb diversos premis nacionals i internacionals. A llarg de la seva dilatada trajectòria ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives, tant d'àmbit nacional com internacional.

La seva obra és present a diferents museus i col·leccions, entre altres, a la Fundació Carmen & Lluís Bassat, al Museu d'Art Modern de Tarragona, al Museu d'Art de Girona, a les Diputacions d'Alacant i de Logronyo, i a la Biblioteca Nacional de Madrid.


Horari de visites
De dimecres a divendres de 17 a 20 h; dissabtes d'11 a 14 i de 17 a 20 h; diumenges i festius d'11 a 14 h.

Adreça
Museu-Arxiu de Llavaneres. Can Caralt. Carretera de Sant Vicenç, 14

Cartell

Diputació de Barcelona
^